REFERENCE OD NAŠICH KLIENTŮ

* veškeré zveřejněné reference pochází od našich klientů, kterým jsme zprostředkovávali prodej nebo pronájem nemovitosti

VÍTE,

  • ŽE PRO NÁS JE NEJDŮLEŽITĚJŠÍ SPOKOJENÝ KLIENT?
  • ŽE NÁS NAŠE PRÁCE BAVÍ A JE PRO NÁS DŮLEŽITÁ ZPĚTNÁ VAZBA ?
  • ŽE 90 % KLIENTŮ ZÍSKÁVÁME NA ZÁKLADĚ NAŠICH REFERENCÍ?
  • STAŇTE SE NAŠIM SPOKOJENÝM KLIENTEM I VY !

        KONTAKTUJTE NÁS BUĎ EMAILEM NEBO TELEFONICKY A STAŇTE SE NAŠIM SPOKOJENÝM KLIENTEM I VY

Helena a Milan O.

"Dobrý večer,
rádi bychom Vám touto cestou poděkovali za profesionální a přátelský přístup při prodeji naší nemovitosti. Po našich zkušenostech s různými realitkami jsme s Vašimi službami byli nejvíce spokojeni. Pokud bude nějaké příště, určitě se obrátíme opět na Vás. Ještě jednou moc děkujeme. Doporučujeme! Helena a Milan O.

Lenka D.

Dobrý den Eleni, moc bych Vám chtěla poděkovat za profesionální a extra rychlý prodej našeho bytu, velice Vás doporučuji jako seriózního a zkušeného zprostředkovatele. Ještě jednou děkuji a pokud budeme potřebovat, nebudeme váhat se na Vás opět obrátit. Hezký den Lenka D.

 

manželé F.

Profesionální přístup, paní Eleni se vším pomohla, poradila, výborná komunikace, úžasná spolupráce. Moc děkujeme manželé F.

Mgr. Lucie V.

Jsem velmi spokojena se zprostředkováním prodeje mých nemovitostí ze strany paní Eleni. Vše proběhlo velmi rychle, s ničím nebyl žádný problém. Služby této RK mohu jen doporučit! Paní Eleni je opravdu makléř jaký má být, se znalostmi a zkušenostmi nejen pro zprostředkování prodeje ale i všech záležitostí s prodejem souvisejících. :-) Lucie V.

Naďa V.

Vážení, pokud chcete prodat nemovitost v okrese Jeseník, možná i jinde, neváhejte oslovit Eleni Reality Jeseník - Eleni Zrnečkovou.
Moje osobní zkušenost z letošního roku(2020). Prodávala jsem byt v panelovém domě ve městě Jeseník. Do tří týdnů RK našla kupce mého bytu. V současné době byt změnil majitele. Velmi rychlé jednání a solidní přístup paní Eleni. Na rozdíl od ostatních RK má paní Eleni o 60 procent nižší provizi, což není málo.
Velmi děkuji paní Eleni Zrnečkové za zprostředkování prodeje bytu. Naďa V.
 

Iva S.

Několikrát jsme využili služby této reality a vždy jsme byli spokojení. Zdravím Vás paní Eleni. Iva S.

Jarmila B.

Dobrý den, ráda bych přidala mou recenzi s realitní kanceláří Eleni. Již se jedná o 3 realitu, kterou mi pomohla prodat/koupit. Paní Eleni má profesionální a lidský přístup a z mnohaleté spolupráce, si troufnu říct, že se vyklubalo i menší přátelství. Paní Eleni moc děkuji za její profesionalitu, pečlivost a loajálnost. Děkuji za vše Jarmila B.

Václav N.

Vřele doporučuji realitní kancelář Elenireality. Paní majitelka mi poskytla veškeré informace a obchod proběhl naprosto v pořádku, rychle a profesionálně. Je vidět, že má paní makléřka letité zkušenosti a ve své práci je odborník. Doporučuji všem. Václav N.

Eva C.

Velice profesionální, zodpovědný přístup naprostá spokojenost. Určitě doporučuji všem,já osobně s paní makléřkou pocitam i do budoucna. Moc děkuji. Eva C.

manželé F.

Realitní kancelář Elenireality vřele doporučujeme. Jednání ze strany paní Eleni bylo velmi vstřícné a přívětivé. Veškeré dotazy byly vždy neprodleně zodpovězeny. Potřebná korespondence probíhala hladce. Transakce byla provedena na vysoce profesionální úrovni. manželé F.

Helena U.

 Po velmi dobré, bezproblémové zkušenosti při koupí nemovitosti, chválím a doporučuji tuto profesionální realitní kancelář s milou, příjemnou, důvěryhodnou makléřkou. 

 S vděčností děkuji , paní Vaníčková, za Váš spolehlivý přístup. Přeji hodně úspěchů  a dalších takto spokojených klientů  Helena U.

Radomír S.

Koupil jsem prostrednicvim elenireality dum v Pisecne a veskere formality me vyridila realita a jsem nadmiru spokojen . Kazdemu mohu jenom doporucit tuto realitni kancelar.Jeste jednou mnohokrat dekuji.

manželé Ď.

Děkujeme paní Eleni Vaníčkové za vstřícný přístup, profesionální a férové jednání při koupi našeho nového domu. Poprvé v životě jsme kupovali nemovitost, neměli jsme žádné zkušenosti, jen obavy, jestli vše zvládneme. Ale díky paní Eleni máme krásný dům a příjemnou  zkušenost, že koupi domu lze zvládnout v pohodě, bez stresu a nervů. Manželé Ď.

Ladislav K.

Prodej i druhé nemovitosti ve spolupráci s realitní kanceláří ELENIREALITY proběhl ke spokojenosti všech zúčastněných až neobvyklou rychlostí, avšak s naprostou profesionalitou a zároveň skvělým osobním přístupem paní Vaníčkové. Bez váhání doporučuji všem zájemcům o prodej, či koupi nemovitosti a paní Vaníčkové velice děkuji.
 

Ladislav B.

Dobrý večer, se službami paní Eleni jsme velice spokojení a hodnotíme její práci jako vynikající. 100% spokojenost !

 

Mgr. Simona S.

Dobry den, moc dekuji za vstricne, vecne a bezproblemove jednani.

 

manželé Petr a Renata K.

Dobrý večer paní Eleni,s Vaší prací jsme byli spokojeni,moc jste nám pomohla,ještě jednou Vám moc děkujeme  [😊]

 

Anna M.

„Dobrý den, chtěla bych poděkovat Vaší realitní kanceláří za velmi dobrou spolupráci a zvlášť paní Dlouhé. Velmi příjemné jednání se znalostí věci, profesně zdatná a navíc velmi milá, jsem ráda, že je obyvatelkou Obce Bělá pod Pradědem přejí mnoho úspěchu v dalším podnikání.

 

Iva a Ivo S.

Děkujeme za velmi profesionální přístup. Jako ostatně vždy, když jsme s Vámi spolupracovali. S pozdravem.

 

LipováPetr K.

"Co více dodat k výše uvedeným hodnocení, samá pravda. Jste prostě profesionální tým. Jen tak dál a více spokojených klientů."

 

Martina A.- Jeseník

"Dobrý den, chtěla bych touto formou poděkovat realitní kanceláři p.Eleni Vaníčkové za zprostředkování koupi nemovitosti. Komunikace s p.Jurášovou i s p. Vaníčkovou byla vždy příjemná, kdykoliv jsem žádala o prohlídku nemovitosti, bylo mi vyhověno i po jejich pracovní době.Pomohly i se sepsáním kupní smlouvy a ostatními náležitostmi s tím spojené.Spolupráci s touto realitní kanceláři bych označila za vynikající. Přeji mnoho úspěchu do dalších let."

 

Jaroslav P.,Šestajovice

"Realitní kancelář ELENIREALITY pracovala vždy velmi spolehlivě a do detailu plnila věci, na kterých jsme se domluvili. Její předností je velmi slušné a rychlé jednání. Při zajišťování prodeje domu - a to i na vzdálenost přes půl republiky - jsem naprosto spokojený v každém směru.Mohu jen vřele doporučit."

 

Jaromír Š. - Jeseník

"Díky Eleni za vaši profesionální a obětavou práci při prodeji domu. Byli jsme velmi spokojeni. Přeji mnoho úspěchů a zdaru."

 

Martin D. Jeseník

"Veliké díky za práci, kterou odvádíte nejen vy, ale celý Váš kolektiv. ELENIREALITY budu chválit, kudy chodím :-) "

 

Eva K.Česká Ves

„Chtěla bych poděkovat celému teamu ELENIREALITY a hlavně paní Eleni - za ochotu, profesionální i lidský přístup, příjemnou spolupráci, rychlost. Jsme velice spokojení a určitě opět využijeme služeb této realitky .. Doporučujeme VŠEM!“

 

S pozdravem Libuše P. -Jeseník"

"Dobrý den,myslím, že jsme měli velké štěstí, když jsme si vybrali jako zprostředkovatele koupě domku Vaši realitní kancelář. S Vašimi službami jsme byli velmi spokojeni a oceňujeme zejména vstřícnost a vysokou profesionalitu všech pracovníků kanceláře.

 

S pozdravem Marie L.- Jeseník"

"Vážení z Elenireality, chci Vám poděkovat za pomoc při koupi bytu přes Vaši realitní kancelář. Bez Vaši pomoci bych to jen těžko zvládla. Především děkuji paní Dlouhé za její ochotu a trpělivost. Vždy pomohla a poradila a nebylo toho málo s bývalým majitelem. Neodmítla mě ani pozdě večer. Ještě jednou Vám všem děkuji. Určitě využiji služeb, které jste mi nabídli, ať už je to na nákup nebo při rekonstrukci s Vašimi smluvními partnery.

 

Darina P.- Jeseník

„Chtěla bych se podělit o zkušenost s realitní kanceláří,se kterou jsme byli nadmíru spokojení.Při prodeji bytu jsme se mylně domnívali, že největší kanceláře mají největší zkušenosti a pomohou. Opak byl pravdou. Naší nemovitost aktivně nabízela kancelář Elenireality. Svým osobitým přístupem a stálou komunikací nás přesvědčili o tom,co to znamená,když se o Vás realitka opravdu stará.Do půl roku nám p. Kyselová našla kupce.Všem tuto realitku vřele doporučuji, jelikož jsme s Elenireality neřešili jen prodej bytu, ale i koupi našeho nového bydlení … “

 

Ing. Petr K.

„Dobrý den paní Vaníčková, chtěl jsem Vám tímto mailem poděkovat za spolupráci. Vše proběhlo, tak jak jste předem řekla, vše co jste slíbila, jste splnila.Bylo příjemné s vámi spolupracovat, v případě dalšího prodeje či nákupu nemovitosti se na vás rád obrátím.Ještě jednou děkuji a zdravím „

 

S pozdravem Josef S.- Lipová

“ Chtěl bych poděkovat pí.Vaníčkové za velmi profesionální práci při prodeji mé nemovitosti.Její odhodlání a velké zkušenosti určitě pomohly ke zdárnému vyřešení všech malých i velkých problémů s tímto prodejem.Ještě jednou díky a všem vřele doporučuji.Určitě nejlepší realitka na Jesenicku."

 

Jana R. Jeseník

“ Realitní kancelář Elenireality paní Eleni Vaníčkové vřele doporučuji! Od poloviny listopadu, kdy jsem dala nemovitost do nabídky jejím prostřednictvím do 19.12.2014 vyřídila promtně prodej mého bytu po rodičích. Zejména oceňuji profesionální a lidský přístup ke mně jakožto ke klientovi- laikovi. Přeji tomuto pracovišti hodně pracovních úspěchů a spokojených klientů. Ještě jednou děkuji“

 

Srdečně Vás zdraví manželé Jiří a Jarmila Z. Jeseník

„Dobrý den, dovolte,abychom vyslovili veliký dík a uznání Vašemu kolektivu v čele s paní Eleni Vaníčkovou za profesionální přístup při zprostředkování prodeje našeho bytu.Dík za nasazení,se kterým jste po celou dobu komplikovaného prodeje postupovali, za vstřícnost , ochotu a příjemné jednání i při nepříjemném přístupu prvních zájemců o koupi.Přes všechny komplikace jste celou akci dovedli do úspěšného konce v což jsme už po zkušenostech pomalu nedoufali.Přejeme Vám v další činnosti hodně úspěchů a spokojených zákazníků.V neposlední řadě dovolte,abychom ocenili Vaši zájmovou činnost, která přináší radost dětem i jejich rodičům a která při Vašem pracovním vytížení jistě není záležitostí jednoduchou."

 

Vladimír K., Malá Morávka

„Paní Vaníčková,moc děkuji Vaší realitní kanceláři za bleskový prodej mé garáže. Byl jsem moc spokojen s Vašimi službami a přeji Vám mnoho pracovních úspěchů “

 

Manželé K, Česká Ves

“ Prodej našeho domu realizovala realitní kancelář ELENIREALITY. S jejich službami jsme byli maximálně spokojeni, vše proběhlo bez zbytečného protahování, profesionálně a přístup celého týmu ELENIREALITY byl bezvadný. Děkujeme moc a přejeme spoutu dalších spokojených klientů. “

 

Nikola K., Písečná

„Chtěla bych poděkovat celému teamu ELENIREALITY za ochotu,příjemnou spolupráci,rychlost. Jsem velice spokojená .. Doporučuji VŠEM!“

 

Ing. Petr K.

„Dobrý den paní Vaníčková, chtěl jsem Vám tímto mailem poděkovat za spolupráci. Vše proběhlo, tak jak jste předem řekla, vše co jste slíbila, jste splnila.Bylo příjemné s vámi spolupracovat, v případě dalšího prodeje či nákupu nemovitosti se na vás rád obrátím.Ještě jednou děkuji a zdravím „ Ing. Petr K.

 

Zlatuška H, Jeseník

„S činností Vaší realitní kanceláře jsme byli velmi spokojeni, komplikace způsobené při prodeji bytu chováním protistrany jste nám pomohli vyřešit a celý prodej skončil na naší naprosté spokojenosti. „ Zlatuška H. – Jeseník

 

Simona T., Jeseník

„Velké poděkování ELENIREALITY JESENÍK za úžasnou spolupráci, maximální nasazení ,lidský přístup a milou komunikaci. Jsem nadmíru spokojená a nadšená !!! Velký dík patří i p.Gvizdové, která svoji práci odvedla s úžasnou ochotou a profesionálním přístupem !!! Paní Vaníčková za vše děkuji a přeji spoustu dalších spokojených klientů. “ Simona T.- Jeseník

 

Martin Ch., Jeseník

„Realitní kancelář Elenireality paní Eleni Vaníčkovou a její team velice doporučuji, Prodával jsem byt v panelovém domě a brzy paní Vaníčková našla skvělé kupující. Tuto realitní kancelář doporučuji proto, že se celý team choval, vždy velmi profesionálně a hlavně ochotně. Všichni měly vždy lidský přístup a příjemné jednání. Děkuji.“ Martin Ch. Jeseník

 

manželé Š.Olomouc

Ráda bych touto cestou poděkovala Realitní kanceláři Eleni, hlavně paní Eleni Zrnečkové-Vaníčkové, za její profesionální a osobitý přístup ke svým klientům, rychlé a spolehlivé jednání, vstřícnost i při řešení složitějších problémů. Jste člověk na svém místě a pokud budu potřebovat někdy v budoucnu opět služby Realitní kanceláře, obrátím se právě na Vás. Ještě jednou mnohokrát děkujeme.

 

Miroslav a Blanka T.Jeseník

Vážená paní Eleni, dovolte aby jsme Vám tímto ještě jednou poděkovali za Vaši nezměrnou ochotu, trpělivost a profesionalitu při vyřizování prodeje i koupi nemovitostí, bez které si zmíněné úkony nedovedeme představit. Zároveň by jsme rádi zmínili, že se na Vás opět z důvěrou obrátíme v případě dalších záležitostí v oblasti realit. Pokud Vám to nebude vadit, rád ELENIREALITY pro ochotu a profesionalitu, doporučím svým přátelům a známým. S pozdravem a poděkováním.

 

Ola T.Šumperk

Dobrý den, děkuji za zprávu a když bych měla ohodnotit práci RK Elenireality, tak jenom kladně a stačí na to tři slova: profesionální - rychlá - příjemná spolupráce. Ještě jednou díky a moc zdravím [🙋] [😃] .

 

Libuše G.Jeseník

"Ráda bych tímto poděkovala paní Eleni z Realitní kanceláře Elenireality za poskytnuté služby při realizaci prodeje mého bytu. Vše proběhlo dle vzájemné domluvy, bez problémů a v rychlém čase. Ještě jednou děkuji a vřele doporučuji i všem ostatním!

 

Ing. Pavel B.

"Moje dcera, kterou jsem zastupoval při prodeji garsonky, si vybrala realitní kancelář ELENI a sepsala s ní zprostředkovatelskou smlouvu typu GOLD t.j. až po daňové přiznání. S její prací jsme byli spokojeni. Oceňujeme zejména vstřícnost a pružnost již při sepisování smlouvy, rychlost celého prodeje a osobní přístup po celou dobu vyřizování transakce. Oproti velkým, často celostátním či nadnárodním realitním kancelářím, chápeme nižší pružnost u nakupovaných právních služeb a znaleckého posudku - toto bylo bohatě vyváženo výše uvedenými pozitivy. Neměli jsem tedy pocit, že jsme jedním z mnoha klientů, ale naopak - cítili jsme se skutečně jako ZÁKAZNÍCI. Za to děkujeme zejména p. Eleni a p. Dlouhé."

 

S pozdravem Pavel Č. a Jarmila M.

"Vážená paní Vaníčková, děkujeme Vám tímto za zprostředkování prodeje našeho domu v Černé Vodě a bytu v České Vsi a následnou koupi domu v Písečné, prostřednictvím Vaší RK. Rychlost, spolehlivost, vstřícnost a profesionální přístup, tak bychom hodnotili Elenireality. Vřele doporučujeme všem Vaše služby."

 

Děkujeme Alice S.

"Dobrý den, přes firmu Elenireality jsme prodávali RD v Javorníku. Dům jsme se pokoušeli prodat neúspěšně 2 roky. Paní Vaníčková nám jej prodala za dva měsíce, byli jsme velmi spokojeni, budeme doporučovat dál."

 

Gabriela Č.- Jeseník

"Vážená paní Zrnečková Vaníčková, ráda bych Vám a celému Vašemu týmu poděkovala za poskytnutí služeb. Velmi oceňuji profesionalitu,vstřícnost,s jakou přistupujete ke klientům. Během krátké doby jsem využila Vašich služeb při pronájmu bytu v Jeseníku a následně prodeje domu v České Vsi. Mé velké díky patří paní Věrce Jurášové,hlavně za její lidský a milý přístup,ochotu a vstřícnost,kterou mi věnovala při prodeji domu. Vám všem přeji do budoucna mnoho spokojených klientů, hodně sil a elánu do další práce.Ještě jednou děkuji."

 

Marie Beníčková- Jeseník

"Dobrý den paní Vaníčková, se službami Vaši RK jsme byla naprosto spokojena po všech stránkách, a to jak s celkovým přístupem, ochotou ke mě jako zákazníkovi- laikovi. Přístup k mé osobě byl víc než profesionální, jsem maximálně spokojena a budu všude doporučovat a chválit. Moc Vám děkuji. "

 

S pozdravem Ing. Milan S. a Jiřina K.

"Vážená paní,chtěli bychom Vám vyjádřit poděkování za zprostředkování prodeje naší nemovitosti v Lipové-lázních 657. Služby Vaší realitní kanceláře byly vysoce profesionální. Provedla jste nás složitým problémem prodeje reality bez sebemenšího zaváhání jak právně, obchodně tak i lidsky. Také všechny termíny byly Vámi dodrženy.Přátelům budeme služby Vaší realitní kanceláře doporučovat.Mnohokrát děkujeme!“

 

Marie B. Jeseník

"Dobrý den paní Vaníčková, se službami Vaši RK jsme byla naprosto spokojena po všech stránkách, a to jak s celkovým přístupem, ochotou ke mě jako zákazníkovi- laikovi. Přístup k mé osobě byl víc než profesionální, jsem maximálně spokojena a budu všude doporučovat a chválit. Moc Vám děkuji. "

 

Jana M. – Jeseník

„Dobrý večer paní Vaníčková, ráda bych Vám touto cestou chtěla ještě jednou poděkovat za zprostředkování prodeje mého bytu.Byla jsem velmi mile překvapena Vaším profesionálním přístupem a v jak relativně krátkém čase se Vám podařilo najít seriózního zájemce a také jak bezproblémově celý prodej bytu proběhl i s jeho náležitostmi.Vaši realitní kancelář vřele doporučím a velmi ráda využiji Vašich služeb do budoucna.Děkuji a přeji hezký večer“.

 

Nikola K.– Písečná

„Chtěla bych poděkovat celému teamu ELENIREALITY za ochotu,příjemnou spolupráci,rychlost. Jsem velice spokojená .. Doporučuji VŠEM!“

 

Martin Ch., Jeseník

„Realitní kancelář Elenireality paní Eleni Vaníčkovou a její team velice doporučuji, Prodával jsem byt v panelovém domě a brzy paní Vaníčková našla skvělé kupující. Tuto realitní kancelář doporučuji proto, že se celý team choval, vždy velmi profesionálně a hlavně ochotně. Všichni měly vždy lidský přístup a příjemné jednání. Děkuji.“

 

MUDr. Jiří J., Jeseník

„Dobrý den, chtěli bychom velice poděkovat realitní kanceláři Eleni Vaníčkové a jejímu kolektivu za profesionální přístup, příjemné, milé, ochotné a vstřícné jednání při koupi družstevního bytu. Přejeme celému kolektivu hodně úspěchů a spokojených klientů, jako jsme byli i my. Ať se Vám daří. Děkujeme“

 

Petr J.

„Zdravím Vás, chtěl bych touto cestou popřát v novém roce realitní kanceláři Elenireality a celému kolektivu hodně štěstí, zdraví a pracovních úspěchů. Při hledání nového nájemce do komerčního prostoru jste mě mile překvapili svojí profesionalitou a především rychlostí s jakou byl tento prostor pronajat. Jmenovitě bych rád poděkoval Janě Feilhauerové za její lidský přístup, nadstandardní péči a perfektně zvládnuté drobné komplikace. Velmi rád budu Vaše služby doporučovat a v budoucnu se na Vás obracet. Přeji hezký den“

 

Petr J. , Mikulovice

„Zdravím Vás, chtěl bych touto cestou popřát v novém roce realitní kanceláři Elenireality a celému kolektivu hodně štěstí, zdraví a pracovních úspěchů. Při hledání nového nájemce do komerčního prostoru jste mě mile překvapili svojí profesionalitou a především rychlostí s jakou byl tento prostor pronajat. Jmenovitě bych rád poděkoval Janě Feilhauerové za její lidský přístup, nadstandardní péči a perfektně zvládnuté drobné komplikace. Velmi rád budu Vaše služby doporučovat a v budoucnu se na Vás obracet. Přeji hezký den“

 

Věra H., Mikulovice

„Dobrý den, chtěla bych Vám touto cestou velmi poděkovat za Vaše rychlé, spolehlivé a vstřícné jednání. Všechny formality od začáteční prezentace prodeje, obeznámení se všemi podmínkami až po samotné vyřízení prodeje a jednání s kupujícími proběhlo vždy ve stanoveném termínu a s perfektní přípravou všech potřebných dokumentů. Velice ráda doporučím svým známým Vaše služby, protože jsem byla velmi spokojená. Zejména děkuji paní Janě Gvizdové, která měla mou kauzu na starost.“

 

manželé Čl., Jeseník

„Děkujeme nejlepší realitní kanceláři na Olomoucku, jmenovitě paní Eleni Vaničkové za vzornou a příkladnou realizaci prodeje bytu. Vše proběhlo zcela hladce k naší maximální spokojenosti.“

 

Jana M., Jeseník

„Dobrý večer paní Vaníčková, ráda bych Vám touto cestou chtěla ještě jednou poděkovat za zprostředkování prodeje mého bytu.Byla jsem velmi mile překvapena Vaším profesionálním přístupem a v jak relativně krátkém čase se Vám podařilo najít seriózního zájemce a také jak bezproblémově celý prodej bytu proběhl i s jeho náležitostmi.Vaši realitní kancelář vřele doporučím a velmi ráda využiji Vašich služeb do budoucna.Děkuji a přeji hezký večer“. Jana M., Jeseník

 

Hana K. ,Otto O. – Jeseník

„Chtěli bychom touto cestou poděkovat realitní kanceláři Elenireality pod vedením paní Vaníčkové za pomoc při koupi našeho již nového bytu v České Vsi. Jednání s nimi bylo rychlé a bezproblémové.Velice bychom chtěli ocenit vstřícný a profesionální přístup paní Jurášové,která nám s koupí vždy ochotně pomáhala.Je vidět,že Vás všechny práce s lidmi baví ,a že ji opravdu rozumíte.Přejeme Vám spoustu spokojených zákazníků a mnoho kladně vyřízených zakázek“

 

Josef S., Horní Lipová

“ Chtěl bych poděkovat pí.Vaníčkové za velmi profesionální práci při prodeji mé nemovitosti.Její odhodlání a velké zkušenosti určitě pomohly ke zdárnému vyřešení všech malých i velkých problémů s tímto prodejem.Ještě jednou díky a všem vřele doporučuji.Určitě nejlepší realitka na Jesenicku.S pozdravem“

 

Masivní inzerce Exportujeme na

Za nás hovoří čísla Jasně a přehledně